Lev landlig

    Blogg arkiv

Lørdag - Middagsgjester? Borddekking mm..


Lørdager er for mange dagen man gjør litt ekstra og ofte med venner, hvordan imponere litt ekstra til kveldens gjester? Bordekking er undervurdert, ofte sitter man lengst rundt bordet å hygger seg , selv etter at man er ferdig å spise. Så et hyggelig bord skaper god stemning..


Mange tenker ofte at det er mye jobb og dyrt å dekke et bord for kun en aften, men du kan bruke det du finner i matbutikken på en kreatv måte. Her er noen eksempler på det. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Her er det to forslag til bordpynt. Sitroner og lime er fargerikt og friskt, legg sitroner og lime i vaser og glass som du danderer midt på bordet , eller fyll en større vase. Litt grønne blader gjør det hele litt mere friskt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Husk å bruk stearinlys, det setter stemningen. Om det er i små telysholdere eller større kubbelys velger du selv. Velkomstdrinker er en sikker vinner! her kan du jo diske opp med noe lekkert i samme farge som kveldens tema-farge.

0 kommentarer:

Om Morell design & interiør

Morell interiør & design jobber med interiør i private hjem. Vi kan også bistå med råd , veiledning og enkle grep ved salg av bolig.