Lev landlig

    Blogg arkiv

Sko oppevaring


Alle vet at kvinner elsker sko, noen elsker de til og med for mye... Dette fører til for mange sko og for liten plass til å oppevare de, her er noen tips og råd for å oppevare sko organisert så du har kontroll over hva du har og finner de når du skal ha de.

Man får bedre plass om man stabler i høyden, gjennomsiktige sko bokser er en smart idè,det gjør at du har oversikt over hva som er i eskene og kan ta ut et par sko med åpning fra siden så du slipper å ta ned alle boksene for å komme til de du trenger. Det finnes mange forskjellige bokser på markedet så her er det bare å finne den typen som du liker best.

Jeg har kommet over en helt genial måte å oppevare sko på, det er en mobilt oppevaringssystem som kan holde opp til 30 par sko. Det har 20 justerbare lommer man putter skoene enkelt inn i gjennom elastiske bånd som holder skoene på plass når man roterer hjulet. Lommene er justerbare for at de skal passe både til stiletter og joggesko. Herligheten kommer fra Rakku Designs og finnes i flere farger , hel eller halv sirkel og en mindre utgave til barnesko. Da er det bare å rotere hjulet og velge hva man skal ha på av sko...
Man kan også utnytte døren inn til boden (som eksemper da det er lurt å bruke en dør til et rom som sjelden blir brukt eller åpnet av gjester.) Her er det også flere modeller på markedet så bare å kikke litt rundt. Et annet lurt tips kan være å montere hyllene i garderobet ditt skråstilt, dette gir en god oversikt over de skoene du bruker mest, men er ikke like plassbesparende.
Av: Michelle Holm

0 kommentarer:

Om Morell design & interiør

Morell interiør & design jobber med interiør i private hjem. Vi kan også bistå med råd , veiledning og enkle grep ved salg av bolig.